Nuorena hautaan


 

 
Moni on päätynyt nuorena hautaan kun on kuntosalilla hölmöillyt, lähinnä väärien aineiden takia. Jos tämä vaihtoehto kiinnostaa niin kannattaa jo ennakkoon tutustua hautaujaisten järjestämiseen eri maissa ja kulttuureissa. Voi sitten lähteä kuolemaan ja etsimään sopivaa hautaustoimistoa mieleisestä maasta.
Japanilaiset hautajaiset Sudangee tai viimeiset rituaalit suoritetaan kuollutta henkilöä varten. Useimmat japanilaiset hautajaiset suoritetaan buddhalaisten ja / tai Shinto-rituaalien avulla. Monet rituaalisesti antavat uuden nimen edesmenneelle; hautausnimet tyypillisesti käyttävät vanhentuneita tai arkkeita kanjija ja sanoja, jotta nimityksen todennäköisyys tavallisessa puheessa tai kirjassa ei käytetä. Uudet nimet tyypillisesti valitsevat buddhalainen pappi, kuultuaan kuolleen perheen. Useimmat japanilaiset polttohaudataan. Uskonnollinen ajatus japanilaisten keskuudessa on yleensä Shinton ja buddhalaisten uskomusten sekoitus. Nykyaikaisessa käytännössä erityiset rituaalit, jotka koskevat yksilön elämän kautta tapahtuvaa kulkemista, ovat yleensä yhteydessä johonkin näistä kahdesta uskosta. Hautajaiset  kuuluvat buddhalaisen rituaalin alaisuuteen ja 90% japanilaiset hautajaiset suoritetaan buddhalaisella tavalla. Monesti hautaustoimisto järjestää nämä. Uskonnollisen näkökulman lisäksi japanilaiset hautajaiset sisältävät yleensä herätyksen, kuolleen ihmisen kastelun ja osallisuuden perheen hautaan. Buddhalaisen papin suorittavat seurantapalveluja tiettyihin kuoleman jälkeisiin juhlapäiviin. Vuonna 2005 tehdyn arvioinnin mukaan 99,82 prosenttia kaikista kuolleista japanilaisista on polttohaudattu eli tuhkattu. Useimmissa tapauksissa pirstaloituneet jäänteet sijoitetaan uurnalle ja talletetaan sitten perheen haudalle. Viime vuosina vaihtoehtoisia hävittämismenetelmiä on kuitenkin tullut suosituimpiin, mukaan lukien tuhkan hajottaminen, hautaaminen ulkotiloihin ja muunnettujen muotojen muuntaminen timantiksi, joka voidaan asettaa koruihin. Suomessa käytetään sekä tuhkaamista että perinteistä hautaamista. Hautaustoimistot pystyvät järjestämään molemmat.
Filippiineilläi: Hautaustoimistot Filippiineillä, hautaustoimistot Filippiineillä käsittävät laajan valikoiman henkilökohtaisia, kulttuurisia ja perinteisiä uskomuksia ja käytäntöjä, joita filipinot havaitsevat suhteessa kuolemaan, kuolemaan, kuolleiden kunnioittamiseen, kunnioittamiseen ja muistamiseen. Näitä käytäntöjä on monin tavoin muokannut erilaiset uskonnot ja kulttuurit, jotka ovat saapuneet Filippiineille koko monimutkaisen historiansa ajan. Useimmat, elleivät kaikki nykyiset filipiinit, kuten heidän esi-isiensä, uskovat johonkin jälkimaailmaan ja kiinnittävät suurta huomiota kuolleiden kunnioittamiseen. Paitsi filippiiniläisillä muslimeilla (jotka ovat velvollisia hautaamaan ruhon alle 24 tunnin kuluttua kuolemasta), heräämistä pidetään yleensä kolmesta päivästä viikkoon. Maaseutualueilla tapahtuva valo on tavallisesti kotona, kun taas kaupungeissa kuolleet näytetään tyypillisesti hautajaisissa. Sen lisäksi, että sanomalehdet kertovat suullisesti joltakin kuolemasta, myös veljet julkaistaan sanomalehdissä. Vaikka suurin osa filippiiniläisistä on kristittyjä, he ovat säilyttäneet joitakin perinteisiä alkuperäiskeskeisiä uskomuksia kuolemasta. Muualla Aasiassa on erilaisia tapoja hautaukseen, niistä lisää www.twdnigms.org/fi/page12.php.
Koreassa: Yukgaejang on mausteinen keitto, jossa on naudanlihaa ja vihanneksia. Se on perinteinen korealainen ruoka ja se tarjoillaan hautajaisten aikana. Koreassa hautajaiset pidetään tyypillisesti kolmen päivän ajan ja päivittäin tehdään erilaisia ??asioita. Ensimmäinen päivä: päivä, jolloin henkilö kuolee, keho siirretään hautajaisiin. He valmistavat vaatteita keholle ja panevat ne lepopaikaksi. Sitten ruoka on valmis kuolleelle. Se koostuu kolmesta maljasta riisiä ja kolmesta korealaisesta ruokalauhdista. Lisäksi on oltava kolme kolikkoa ja kolme olkakenkiä. Tämä voidaan peruuttaa, jos kuolleen perheellä on tietty uskonto. Soju on korealainen vodka ja sitä tarjoillaan hautajaisissa. Toisena päivänä hautajaisjohtaja pesee vartaloa ja huovutusta tehdään. Sitten kuolleen perheenjäsen laittaa kypsentämätöntä riisiä ruumiin suuhun. Tätä vaihetta ei tarvitse tehdä, jos perheellä on tietty uskonto. Kun riisi on asetettu suuhun, keho siirretään arkkuun. Kuolleen perheenjäsenet, mukaan lukien läheiset sukulaiset, käyttävät surunvaatteita. 
 

 

     
           
           
           
           
 
Copyright © 2011-2016 FreshMan 2010 | reshma2010@reshma2010.com